使命について

西南学院の使命

学校法人西南学院は、「キリストに忠実なれ」の建学の精神に基づいて、
真理の探究および優れた人格の形成に励み、
地域社会および国際社会に奉仕する創造的な人格を育てることを使命とする。

The mission of Seinan Gakuin, an educational institution endeavoring to be true to Christ in the pursuit of excellence both in academic affairs and in character development, is to equip and to nurture students to serve as creative and constructive leaders in local communities and in the expanding global society.

4つのL